January 1, 2020

July 17, 2019

May 4, 2019

December 14, 2018

Please reload

Legfrissebb bejegyzés

Szeptemberi összefoglaló

October 6, 2017

Beköszöntött az ősz, reggelenként már odafagyunk a megállókba a buszt várva. Elkezdődött az iskola, a trolik-metrók tömve minden reggel. Észre sem vettük és a könnyed nyári pezsgést felváltotta az ősz monotonitása. Ki-ki munkába siet, mások koptatják az iskolapadot reggeltől délutánig, vagy viszik a gyerkőcöt oviba, bölcsibe. Én is egy vagyok ebben a rohanó tömegben, kiegészülve annyival, hogy minden „kötelező” kör mellett jut időm a focira is.

 

Minden idők legaktívabb Amazonos időszakát tudhatjuk magunk mögött. Az edzések, tornák mellett rengeteg közösségi programot szerveztünk. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a sport kössön össze minket, hanem több olyan programunk is legyen, ahol játékosaink jobban megismerhetik egymást. Illetve részt vehessünk olyan külsős rendezvényeken, ahol megmutathatjuk a kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy miért imádjuk tiszta szívvel a futsalt. Nekem személy szerint örök szerelmem a labdarúgás, hatalmas hatást gyakorolt rám egész életemben, most pedig végre újra szerves részét képezi a hétköznapjaimnak, hétvégéimnek egyaránt.

 

Elég akció dúsra sikeredett a szeptember, de beszéljenek a képek;

 

Szeptember 9-én külsős tornát szerveztünk, majd levezetésként egy közös vacsora mellett értékeltük ki a meccseinket és ötleteltünk a jövőbeli eseményekkel kapcsolatban

 

Szeptember 15-16-án megjelentünk a XXI. Nagy Sportágválasztón, ahol Junior Programunkat népszerűsítettük és együtt fociztunk a legkisebbekkel.

 

 

 

 

Szeptember 20-án elutaztunk Dorogra, ahol Piros csapatunk edzőmeccset játszott a Piliscsaba NB2-es futsal csapatával, hamarosan jön a visszavágó! J

 

 

Szeptember 23-án családias belső tornán mérhették össze játékosaink tudásukat

 

 

 

Vasárnap pedig megtartottuk Junior nyílt napunkat

 

Nyárzáró csapatépítő programként múlt hét pénteken A Grund-on kimúlattuk magunkból a hétköznapi stresszt, ahol még sérült játékosaink is kitettek magukért és bokarögzítőiket hátrahagyva búcsúztattuk együtt a 2017-es nyarat.

 

 

„Vannak csapatok, amelyek tagjai remekül kijönnek egymással, de a csapat mégsem jut sehová, mert ahhoz a jó hangulatnál többre lenne szükség. Mégpedig arra, hogy a közös célok elérése érdekében a megfelelő feladatokon dolgozzanak a megfelelő módon és a megfelelő időben. Teljesíteniük kell, és ehhez csapatmunkára van szükség.” - Henry Cloud

 

Ezen a hétvégén egy gyermekotthonban tevékenykedünk majd, ahol futsallal, arcfestéssel és különböző ügyességi-, társas-, és kártyajátékokkal igyekszünk színesebbé tenni a gyermekek hétvégéjét.

 

Szeretnénk megmutatni, hogy a sportnak hatalmas érték és közösségteremtő szerepe van. Nem csak egészségesebbé, de jobbá is tesz, fizikailag, lelkileg és emberileg egyaránt.

 

Hajrá Amazonok!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Korábbi bejegyzések