top of page

Amazonok a Noé Állatotthonban

A közelmúltban megtartottuk az idei év első Amazonos jótékonysági eseményét, ellátogattunk a Noé Állatmenhely péceli telephelyére, ahol közel 25 állatbarát focistánk segédkezett. Voltak picik és nagyok, anyukák és gyerkőcök, barátok, barátnők. Mindenki megtalálta a számára szimpatikus munkát. Nem esett ki a kezünkből a gereblye és ásó, na meg a póráz sem!

A kennelek lakói lelkesen sündörögtek a lábaink körül miközben gondosan rendeztük kis otthonaikat. Persze a jutalmunk sem maradt el, a négylábú szőrcsomók szemében ott volt bujkált az izgatottság, a farok csóválástól pedig majd elrepültek, ahogy bementünk hozzájuk egy picit labdázni, megszeretgetni őket.

Lehetőségünk volt kutyasétáltatásra is, a menhely erre fenntartott hatalmas zöld területén. Jó volt kicsit a kutyusokkal kiszakadni a pesti betondzsungelből. Néhány játékosunk először vett rész jótékonysági eseményünkön, a közös segítségnyújtás számukra jó lehetőség volt arra, hogy régebbi játékosainkkal ismerkedjenek.

Nem mindenki tudott eljönni személyesen, de aki tehette adakozott. Összesen 120 gumikesztyűvel és némi pénzadománnyal járultunk hozzá az állatotthon működéséhez. Bármilyen felajánlást szívesen fogadnak, de leginkább a gumikesztyű és különféle gyógyszerek, tisztítószerek azok, amikre szükségük van. Ha valaki nagyobb tételben szeretne adakozni, jó, ha előtte mindenképpen felveszi a kapcsolatot az alapítvánnyal és egyeztet, hogy éppen mire van leginkább szükségük a menhely gördülékeny működéséhez. Erre vonatkozóan egyébként folyamatosan frissítenek egy listát az állatotthon alapítványi oldalán.


Látogatásra szombati napokon van lehetőség, nagyobb csoport érkezése előtt mindenképpen egyeztetni kell a menhellyel, hogy tudják-e fogadni az állatszerető, lelkes önkénteseket.

Fennállásunk óta második alkalommal látogattunk el Pécelre és biztos, hogy nem ez volt az utolsó. Nőből vagyunk, imádjuk az állatokat, belőlük pedig itt nincs hiány. Kutyusok, cicák, Turcsi- az árva kis vaddisznó, madarak, őzek, a felsorolás kifogyhatatlan. Kedves pesti barátnőimtől is tanulhattam pár dolgot, például, hogy a kostól jobb tartani, mert az AGANCSA veszélyes, köszönöm, észben tartom. :D


Nagyon jól szórakoztunk, kellemes időtöltés és kikapcsolódás volt ez a szombat délelőtti program, a menhelynek pedig egy kis segítség. Jó érzés volt együtt, egy közösségként önkénteskedni. Köszönjük, hogy idén is fogadtatok Minket!


Hajrá Amazonok!

Legfrissebb bejegyzés
Korábbi bejegyzések
bottom of page