top of page

Közösségünk játékosaink szemével

Új, ezentúl rendszeresen jelentkező rovatunkból sok érdekességet tudhattok meg a játékosaink sportolói múltjáról, jelenéről és motivációjáról. Játékosaink válaszai alapján betekintést nyertek közösségünk izgalmas világába, a csapattagok szemszögéből.

Elsőként Rónási Katalin 42 éves középiskolai matematika tanár válaszait olvashatjátok, aki 2016. novembere óta focizik kék csoportunkban. Volt már a torna legjobb játékosa, de az edzések meghatározó résztvevője is egyben.

AF: Sportoltál valamit gyerekkorodban, ha igen, mit? RK: Foci, kézilabda, kosárlabda, futás, pingpong, úszás, sakk, fogócska.

AF: Miért a focit választottad? RK: Mert ez meNŐ :-), jó stresszlevezető csapatsport a pályán és a pályán kívül is, idősebb korban is lehet játszani, nem élsport, de azért lehet eredményeket elérni.

AF: Miért pont az Amazonokat választottad? RK: Véletlenek nincsenek, tehát női megérzés. Már régebben is kerestem amatőr női focicsapatot, de kispályán nem (sokat) találtam. Az Amazon pont kapóra és jókor jött.

AF: Hogy érzed itt magad? RK: Edzés előtt vagy edzés után? Vagy az Amazonok között? Tök jól!! Otthonosan mozgok a közösségben, szívesen játszom más csoport játékosaival, de a legjobb, ahol most vagyok: a kékeknél!

AF: Mi a motivációd, hogy legyere edzésre? Melyik részét szereted a legjobban az edzésnek?

RK: A kék csapat abszolút motiváció, nagyon jó fejek a csapattársak. Mostanában előbb megyünk edzésre, hogy tudjunk dumálni, vagy edzés után maradunk egy kicsit. Most már szeretem a hajtós (= technikás, futós) edzéseket, de még mindig az edzés végén a játék az, ami feldob igazán.

AF: A családod és a környezeted mit szól hozzá, hogy focizol? RK: Örülnek neki, de volt olyan, aki féltett (nem fogom bírni, vagy megsérülök), de az itt átélt sztorikat szívesen veszik, a gólörömömben pedig mindenki osztozik.

AF: Vannak-e terveid a focival kapcsolatban, ha igen, mik? RK: Még legalább 2 évig szeretném csinálni, edzeni.

AF: Észrevettél-e változást a testeden, az egészségi állapotodon, mióta focizni jársz? RK: Igen, fogytam 6 kilót, és a koleszterinem is rendben van. Jobb a hangulatom, különösen edzésnapokon.

AF: Kinek ajánlanád leginkább az Amazon Focit? RK: Ajánlom mindenkinek, aki nem fél a küzdelmektől, és aki úgy szeretne mozogni, hogy közben jól is érezze magát.

Legfrissebb bejegyzés
Korábbi bejegyzések
bottom of page