top of page

Közösségünk játékosaink szemével


Folytatjuk rendszeresen jelentkező rovatunkat, melyben most Szabó Katalin "Lin", 28 éves gazdasági ügyintéző válaszait olvashatjátok. Lin 2017. januárjában csatlakozott hozzánk, és technikás játékával, szívósságával, azóta is lelkesen erősíti a Pirosak csapatát. Lin küzdősportokat is űzött korábban, melyekből a harci szellemet és a hatalmas győzni akarást átültette a fociba, és ezeket folyamatosan hasznosítja az edzéseken és a tornákon is.



AF: Sportoltál valamit gyerekkorodban, ha igen, mit? Lin: Judoval kezdtem az általános iskolában (4 év), majd a gimnáziumban elkezdtem versenyszerűen kempo-karatézni (kb. 10 év). Mivel mindig szerettem a labdajátékokat, így hobbi szinten röplabdáztam, kosaraztam, fociztam mellette.

AF: Miért a focit választottad? Lin: Bátyámmal két év van köztünk, és igen hamar, már nagyon fiatalon megismertetett ezzel a csodás sporttal, így mindig nyúztam, hogy engem is vigyen le a „grundra” magával. A foci számomra egy örök szerelem! És valahol a technikai, fizikális tulajdonságokon túl a pályán látást, gondolkodást is igényel a „szereplőktől”.


AF: Miért pont az Amazonokat választottad? Lin: Mert játszani, edzeni szerettem volna egy jó közösségben, profi körülmények között. Itt mindegyiket megtaláltam.


AF: Hogy érzed itt magad? Lin: Csodásan! Akármilyen rossz vagy feszültséggel teli a hangulatom napközben, az edzésre leérve mosolygós arcok köszöntenek, és elfelejtem a gondokat. Az edzések pörgősek, ahogy szeretem, az edző odafigyel a csapatra, megtervezi edzéseinket, és felkészül ránk. A csapattársaim pedig jó emberek, mintha mindig is ismertük volna egymást. Szeretek a Piros csapat tagja lenni! Szeretek Amazon lenni!


AF: Mi a motivációd, hogy legyere edzésre? Melyik részét szereted a legjobban az edzésnek? Lin: Hogy jobb és jobb legyek önmagamnál. Sportmúltamból adódóan imádom az erősítést, és természetesen a játékot a végén!

AF: A családod és a környezeted mit szól hozzá, hogy focizol? Lin: Nekem ez örömet okoz, ezért nekik is. Mondjuk édesanyám és párom folyton óva intenek, hogy egy kicsit vegyek vissza néha, vigyázzak magamra, kerüljem a sérüléseket.


AF: Vannak-e terveid a focival kapcsolatban, ha igen, mik? Lin: Van még pár aktív évem úgy gondolom, melyben bajnokságban való indulás is szerepel. Szeretnék trófeákat, érmeket, de legfőképpen azt szeretném, ha úgy jöhetnénk le a pályáról, hogy 100%-ot hozva, mindent megtettünk, és akkor nekem ez már bőven több, mint elvárható.


AF: Észrevettél-e változást a testeden, az egészségi állapotodon, mióta focizni jársz? Lin: Ha nem ennék annyit, biztosan több változást is látnék, hiszen az edzések és a meccsek hajtósak, lehet égetni a kalóriákat. :)

AF: Kinek ajánlanád leginkább az Amazon Focit?

Lin: Mindenkinek, őszintén! Kedvesek, befogadóak az emberek, egymásért játszunk, elismerjük a másikat, gyengeségeivel, erősségeivel együtt, hiszen egy csapat erősségét a „leggyengébb” játékossal lehet lemérni. Itt segítjük, húzzuk társunkat és nem rivalizálás van, ami szuper dolog a labdarúgásban, NŐK között.


Legfrissebb bejegyzés
Korábbi bejegyzések
bottom of page