top of page

Szeptemberi összefoglaló

Beköszöntött az ősz, reggelenként már odafagyunk a megállókba a buszt várva. Elkezdődött az iskola, a trolik-metrók tömve minden reggel. Észre sem vettük és a könnyed nyári pezsgést felváltotta az ősz monotonitása. Ki-ki munkába siet, mások koptatják az iskolapadot reggeltől délutánig, vagy viszik a gyerkőcöt oviba, bölcsibe. Én is egy vagyok ebben a rohanó tömegben, kiegészülve annyival, hogy minden „kötelező” kör mellett jut időm a focira is.


Minden idők legaktívabb Amazonos időszakát tudhatjuk magunk mögött. Az edzések, tornák mellett rengeteg közösségi programot szerveztünk. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a sport kössön össze minket, hanem több olyan programunk is legyen, ahol játékosaink jobban megismerhetik egymást. Illetve részt vehessünk olyan külsős rendezvényeken, ahol megmutathatjuk a kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy miért imádjuk tiszta szívvel a futsalt. Nekem személy szerint örök szerelmem a labdarúgás, hatalmas hatást gyakorolt rám egész életemben, most pedig végre újra szerves részét képezi a hétköznapjaimnak, hétvégéimnek egyaránt.


Elég akció dúsra sikeredett a szeptember, de beszéljenek a képek;


Szeptember 9-én külsős tornát szerveztünk, majd levezetésként egy közös vacsora mellett értékeltük ki a meccseinket és ötleteltünk a jövőbeli eseményekkel kapcsolatban


Szeptember 15-16-án megjelentünk a XXI. Nagy Sportágválasztón, ahol Junior Programunkat népszerűsítettük és együtt fociztunk a legkisebbekkel.





Szeptember 20-án elutaztunk Dorogra, ahol Piros csapatunk edzőmeccset játszott a Piliscsaba NB2-es futsal csapatával, hamarosan jön a visszavágó! J



Szeptember 23-án családias belső tornán mérhették össze játékosaink tudásukat



Vasárnap pedig megtartottuk Junior nyílt napunkat


Nyárzáró csapatépítő programként múlt hét pénteken A Grund-on kimúlattuk magunkból a hétköznapi stresszt, ahol még sérült játékosaink is kitettek magukért és bokarögzítőiket hátrahagyva búcsúztattuk együtt a 2017-es nyarat.



„Vannak csapatok, amelyek tagjai remekül kijönnek egymással, de a csapat mégsem jut sehová, mert ahhoz a jó hangulatnál többre lenne szükség. Mégpedig arra, hogy a közös célok elérése érdekében a megfelelő feladatokon dolgozzanak a megfelelő módon és a megfelelő időben. Teljesíteniük kell, és ehhez csapatmunkára van szükség.” - Henry Cloud


Ezen a hétvégén egy gyermekotthonban tevékenykedünk majd, ahol futsallal, arcfestéssel és különböző ügyességi-, társas-, és kártyajátékokkal igyekszünk színesebbé tenni a gyermekek hétvégéjét.


Szeretnénk megmutatni, hogy a sportnak hatalmas érték és közösségteremtő szerepe van. Nem csak egészségesebbé, de jobbá is tesz, fizikailag, lelkileg és emberileg egyaránt.


Hajrá Amazonok!

Legfrissebb bejegyzés
Korábbi bejegyzések
bottom of page